Ølsmagning

Giv dine venner, kollegaer eller familie en oplevelse med specialøl for alle sanser. Ølsmagning på R2Brewery med rundvisning er en oplevelse I vil huske længe.

Når I ankommer til jeres ølsmagning, starter vi selvfølgelig med at skænke den første øl i glasset. Den kan I tage med jer, mens vi viser rundt på bryggeriet. Vi kan fortælle om brygprocessen, om det forretningsmæssige ved at drive et håndbryggeri, og så får I gode røverhistorier og anekdoter om vores øl – alt sammen som en del af en uformel samtale, tilpasset jeres interesser.

Til sidst har I mulighed for at købe specialøl med hjem fra lageret, jeres favoritter fra smagningen eller andre af vores øl, der falder i jeres smag.

Vi tilbyder tre forskellige ølsmagninger, alle på 2-3 timer:

Tilbud 1: Ølsmagning

Start festen på bryghuset med 8 forskellige specialøl og dertil lækre, salte snacks. Det er en ølsmagning med fest og glade dage, rigeligt øl i glasset og gode røverhistorier. Alle kan være med, nybegyndere som ølkendere, for fokus er på det hyggelige selskab og den gode stemning omkring øllen.

Prisen for herlighederne er 195 kr. pr. person, dog minimum 2.500 kr. for et arrangement og maksimalt for 65 personer.

Denne smagning kan afholdes ud af huset.

Tilbud 2: Ølsmagning Upgraded

Med vores ølsmagning upgraded får I lidt mere luksus. I får min. 8 specialøl og mulighed for at ønske, hvilke varianter I gerne vil smage. Der er også her salte snacks, og så er der ikke mindst det store kolde bord fra en lokal slagter. Smagningen slutter vi af med en ekstra smagsprøve – direkte fra en lagertank, så I som de første smager netop den ølvariant.

Prisen for smagningen er 250 kr. pr. person, dog minimum 3.000 kr. for et arrangement og maksimalt for 60 personer.

Tilbud 3: Ølsmagning De Lux

Vi bygger ovenpå igen, så I her får den ultimative ølsmagning: I smager min. 8 specialøl, som I kan vælge 100% frit fra vores lagerførende sortiment – hvis I ønsker det. Vores brygmester vil selvfølgelig guide jer, så I får en godt sammensat smagning. Der vil være små salte snacks, men vi serverer også tre mindre tapas-anretninger, som passer til netop jeres ølvarianter. På den måde får I fuldt udbytte af øllene. Til sidst smager I som de første på to forskellige ølvarianter direkte fra vores lagertanke.

Sådan en luksus-smagning får I for 295 kr. pr. person, dog minimum 3.500 kr. pr. arrangement. Hvis I har lyst til ekstra kræs, kan I tilvælge det store kolde pålægsbord, som vi serverer i samarbejde med en lokal slagter for 100 kr. ekstra pr. person, dvs. i alt 395 kr. pr. person.

Alle angivne priser er inkl. moms.

Alle, både erhverv og private, kan booke en ølsmagning hos R2Brewery i Randers.

Tilbud 4: Ølsmagning Special tilbud

Har du særlige ønsker til en ølsmagning, fx et firma arrangement med grill, laver vi gerne et special tilbud til dig.
Dog minimum 5.000 kr for et arrangement
Send en forespørgsel via booking formularen til højre.

Book din ølsmagning

Når du har anmodet om en smagning, vender vi tilbage med en bekræftelse og opfølgning på e-mail.