Specialøl med Private Label

Skab unik reklame for dit brand med en Private Label specialøl. Brug dem som alternativ markedsføring til at slå din brandposition fast og skabe efterspørgsel efter jeres eget produkt, f.eks. på messer eller som receptionsgaver.

Vi brygger allerede for mange forskellige virksomheder, f.eks.:

  • Hvidsten Kro serverer Private Label øl til maden; Tulles FrokostØl, Marius’ Øl og Gudruns Øl. På den måde støtter øllene op om deres eget brand fremfor andres.
  • Gyldensteen Gods sender os bl.a. deres selvdyrkede græskar, som vi bruger i en af deres Private Label øl. Dem sælger de i deres gift shop – en anderledes souvenir, som samtidig understreger deres brandposition.
  • Sparekassen Kronjylland giver deres Private Label øl som gave ved særlige lejligheder, både internt og eksternt. En hilsen, som skaber brand awareness hos modtager.

Private Label øl hos R2Brewery – nemt og ligetil

Hos R2Brewery leverer vi fuld service. I behøver ikke tænke på skat, dansk retursystem, privat ansvarsforsikring, tryk etc., alt det tager vi os af. Samtidig har vi fleksible batchstørrelser, så I kan få de mængder af øl, I har brug for.

Det er ganske enkelt: Kontakt os med jeres idé, så aftaler vi batchstørrelse, variant og pris. Herfra er det eneste I skal gøre at designe jeres Private Label på den skabelon, vi sender jer – og så sørger vi for, at I får leveret jeres helt egne specialøl lige til døren.

Kontraktbryg

Hos R2Brewery har vi lavet kontraktbryg siden 2015. Vi har bl.a. faste brygaftaler med Syndikatet, Holbæk Bryghus og Bies Bryghus. Vi har selvfølgelig fleksible batchstørrelser og mulighed for både 33 cl og 50 cl flasker. Vi bærer selv hele risikoen for udsving i udbyttet – I bliver altså faktureret på enhedsbasis, ikke batchniveau.

Derudover tilbyder vi:

  • Sparring omkring opskrifter fra vores erfarne brygmester
  • Administrativ sparring ift. punktafgifter, dansk retursystem mv.
  • I kan spare penge på tryk og grafisk arbejde ved at komme med i vores trykkeripulje

Kontakt og hør nærmere, hvis I er interesserede i en god brygkontrakt med os.