Raasted Bryghus byder på store smagsoplevelser. Råvarer fra hele verden, inspiration fra de gastronomiske tendenser og med bryggeriet som en verden, der skal udforskes. Det er originale bud på, hvad specialøl også kan være.

Tag på et tilbagelænet eventyr i de spændende specialøl fra Raasted Bryghus.

En contemporary flavor ølserie til den eksplorative øl-nyder, der gerne kaster sig ud i nye smagskombinationer og mash-ups af genrer, f.eks. en Kokos Porter eller en Tangerine IPA. Det er oplagte nydeøl, som står stærkt på egne ben.

Øl i verdensklasse fra Raasted Bryghus – dybde, nuanceret smag og stor fylde. Den består af fire Imperial Stouts, fremhævet og rost af bl.a. magasinet Whisky & Rom. Med forskellige luksusprodukter trækker øllene i hver sin retning. De er gode til aftenkaffen eller som aftenkaffen i sig selv.

Statsautoriserede økologiske specialøl fra Raasted Bryghus. I serien er to belgiske blond med hhv. ingefær og hyldeblomst. De er perfekte forfriskninger eller fyraftensøl på en varm sommerdag.

Specialøl i hver sin genre, udtænkt til at passe til en bred palet af mad. De er nemme at gå til, for de rammer ikke ekstremerne. Serien rummer bl.a. Cascade IPA’en, en af vores bedst sælgende øl. Flere af øllene er i fast sortiment hos Coop landet over.

En serie til at nyde efter en tur i vildmarken og ved middagsbordet, når byttet indtages. Øllene er tilpasset smagene fra det enkelte vildt og kan både bruges i madlavningen og nydes i glasset til maden.

Se udvalget fra Randers Bryghus.